• Архив

    ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ - ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "Д-Р ПЕТЪР БЕРОН" - С. ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

    ОУ„Д-р Петър Берон”- с.Желю войвода на 11.05. и 12.05.2023г., беше домакин по НП „Иновации в действие“ към дейност „Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации между иновативни училища“. Дейността позволява обмен на иновации между иновативни училища и такива училища, които не са в списъка на иновативните училища, но са включени в НП.

    Партньори по програмата за 2022/2023 учебна година са иновативно училище  – ОУ „Г. С. Раковски“  с. Търнак, обл. Бяла Слатина и две неиновативни училища – НУ „Отец Паисий“, с.Върбица, общ. Плевен и СУ „Христо Ботев“, с.Габаре, общ.Бяла Слатина.

    Целта на мобилността беше гостите да се запознаят с опита в прилагане на иновативни методи на обучение. На срещата  всички имаха възможност да наблюдават открит урок по „Български език и литература “ в 1 клас и презентация, чрез която се запознаха със същностна на иновацията в училището.

    С много настроение във формални и неформални разговори учителите обмениха мнения и идеи във връзка с образователната иновация.

    Специален гост на срещата беше г-жа Даниела Йорданова-старши експерт по природни науки и екология в РУО Сливен, която извърши мониторинг по изпълнение на дейностите.

     

    Публикация: https://sliven-news.com/uchiteli-ot-ou-d-r-petar-beron-v-s-zhelyu-voyvoda-pokazah-pred-kolegi-ot-byala-slatina-kak-se-prepodava-inovativno/

    Изготвен Padlet: https://padlet.com/ispklas/2022-2023-2i9nbhssct8ohz9g


    Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com.
    Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.
    Вижте нашите курсове за учители с кредити на kursove.teacher.bg.