• Архив

    ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ - ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "Д-Р ПЕТЪР БЕРОН" - С. ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

    ОУ „Д-р Петър Берон“ с. Желю войвода реализира мобилност за иновации и добри практики по национална програма “Иновации в действие”

    Иновативните училища са модел за изграждане на нова образователна парадигма, чрез която учениците ще подобрят образователните си резултати и ще повишат критичното мислене и творчество чрез иновативни образователни процеси, методи на преподаване, училищно лидерство и учебни стратегии.

    ОУ “Д-р Петър Берон“ с. Желю войвода, като иновативно училище участва в НП “Иновации в действие”. Тя дава възможност за обмен на идеи и иновативни училищни практики чрез контакти и посещения между училища-партньори от цялата страна.

    На 11.11.2019г. в с. Строево, обл. Пловдив се проведе сътрудничество между ОУ „Христо Смирненски“ и ОУ “Д-р Петър Берон“. В срещата взеха участие шест ученици от трети клас от с. Желю войвода и техните учители по Информационни технологии. По време на мобилността участниците имаха възможност да посетят открит урок по Основи на програмирането. Посредством училищната мобилност се изгражда устойчивост на училищните иновации.


    Този сайт е част от мрежата от сайтове на училища www.daskalo.com.
    Направете и вие сайт на вашето училище напълно безплатно.
    Вижте нашите курсове за учители с кредити на kursove.teacher.bg.